FOOD LAB

Het enige voedingsprogramma gericht op de huid

Het Food Lab voedingsprogramma richt zich op het creëren van een gezond en gevarieerd voedingspatroon waarbij er specifiek aandacht wordt besteed aan de gezondheid van de huid. De focus ligt op het creëren van een stabiele suikerspiegel, een gebalanceerde pH-waarde, een verbeterde stofwisseling en spijsvertering en de aanpak van vrije radicalen. Door dit voedingsprogramma voelt u zich beter, energieker en uw huid ziet er stralender uit! Food Lab is het enige voedingsprogramma gericht op de huid.

Voedingsprogramma voor elke huid

Een stralende en egale huid door een gezonde levensstijl? Jazeker! Een gezonde levensstijl is de belangrijkste investering in uzelf en uw huid. Heeft u een rijpere huid, allergieën, een droge / vochtarme huid, een gevoelige huid, eczeem, een vette huid, acne of last van littekens, rosacea of couperose, hyperpigmentatie of een door de zon beschadigde huid? Neem contact op met uw IK Skin Perfection huidspecialist en ontdek wat het Food Lab Programma voor u kan betekenen.

foodlab aderans

MET FOOD LAB krijgt u een mooie huid

Een combinatie van gezichtsbehandelingen, de juiste producten én gezonde, evenwichtige voeding zorgen voor maximale huidverbetering. Bij het Food Lab voedingsprogramma eet u zo gezond mogelijk waarbij een stabiele suikerspiegel en een gezonde zuur-base balans een prachtige uitgangspositie vormen. Uw huidspecialist vertelt met welke voeding u uw huid het beste verzorgt en welke voeding u – in relatie tot een specifiek huidprobleem – beter kunt laten liggen. Samen bouwen jullie aan uw droomhuid!

EAT GOOD | FEEL WELL | LOOK GREAT

De IK Huidspecialist weet alles over de effecten van voeding op de huid en zal u voorzien van gerichte voedingsadviezen waarmee u echt geholpen bent.

Door het aanpassen van uw voedingspatroon volgens de Food Lab richtlijnen:

  • ontlast u uw immuunsysteem, doordat het niet meer hoeft te reageren op voeding die eigenlijk niet bij u past;
  • krijgt u een stabiele suikerspiegel;
  • krijgt u een verbeterde zuur-base balans;
  • krijgt uw energielevel een boost.

Dit prachtige totaalconcept resulteert in een gezonde, stralende huid!

BOEK UW FOOD LAB VOEDINGSPROGRAMMA

QUICK COURSE > 15 MIN

Consult met de huidspecialist. Welke voedingsmiddelen zijn goed voor u en welke kunt u beter laten staan? U ontvangt een voedingskaart met lifestyletips afgestemd op uw huidtype.

SPECIAL COURSE > 10 WEKEN

Uitgebreid voedingsprogramma van 10 weken met persoonlijk voedingsadvies, supplementenadvies, voedingspaspoort en lifestyle tips. Allemaal afgestemd op uw huidtype en wensen.