Ons team

Wij zijn graag betrokken bij goede doelen. Ieder draagt zijn steentje bij.

Aderans Hekelingen heeft meerdere teamleden met allen jarenlange ervaring op het gebied van haar en huid. We stellen ze hieronder aan u voor!

Remco Kleijn Koopmans – Haarwerkspecialist

Na tien jaar in het kappersvak te heben gewerkt wilde ik een andere uitdaging. Zodoende ben ik in 2011 het haarwerkvak ingegaan en uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij Aderans. Hier werk ik met veel liefde en plezier. Ik zie mensen graag met een goed gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uitlopen.

Remco Kleijn Koopmans

Sandra Koemans – Mammacare-adviseuse, haarwerk- en schoonheidsspecialiste

Dertig jaar geleden behaalde ik mijn diploma op het vakgebied schoonheidsverzorging. In de loop der jaren heb ik veel kennis opgedaan op zowel dermatologisch als oncologisch gebied. Hiernaast ben ik ook haarwerkspecialiste, mammacare adviseuse en workshopleidster voor de Stichting Look Good Feel Better. Mijn missie is om elke klant die binnenkomt met een goed gevoel naar huis te laten gaan. U krijgt van mij alle tijd en aandacht, een luisterend oor en uiteraard een goede behandeling.

Als oncologisch getraind haarwerk- en schoonheidsspecialiste kwam ik regelmatig in contact met vrouwen die behandeld werden voor borstkanker. Om onze klanten een totaaloplossing te kunnen bieden heb ik mij laten opleiden tot mammacare-adviseuse. De deur staat altijd open. Ik zorg ervoor dat u uw bezoek ervaart als persoonlijk verwenmoment zodat u even geen patient bent en weer vertrouwen krijgt in de toekomst.

Sandra Koemans - Haarwerkspecialiste, Mammacare-adviseuse en schoonheidsspecialiste

Natascha Schouten – Haarwerkspecialist

Op zeventienjarige leeftijd ben ik kapster geworden en was binnen twee jaar eigenaresse van een eigen kapsalon. Dit werk deed ik met veel plezier. Om mijn kennis te verbreden en omdat ik nóg meer verdieping zocht in mijn vak ben ik rond mijn dertigste haarwerkspecialiste geworden.

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

0181 680 466