GOEDE DOELEN

Wij zijn graag betrokken bij goede doelen. Ieder draagt zijn steentje bij.

Stichting Look Good…Feel Better

Stichting Look Good…Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Dit doen ze door het geven van workshops, individuele behandelingen en het verstrekken van informatie, tips en adviezen.

Wij werken graag mee aan de workshops in ziekenhuizen van de Stichting Look Good…Feel Better. We laten zien welke pruiken mogelijk zijn in de betreffende situaties; we beantwoorden vragen en geven uitgebreide adviezen.

Roparun

Aderans sponsort twee teams in de Roparun: Teams 255 (Time is Running) en 223 (Team Lekkerkerk)

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Aderans Team Roparun

Het OOK centrum

Het allereerste OOK Centrum is gevestigd op de Zorgboulevard in Rotterdam-Zuid, bij station Lombardijen. In het OOK Centrum kan men terecht voor niet-medische ondersteuning zoals: informatie over hoe om te gaan met kanker, haarwerken, oedeem- en huidtherapie, schoonheidsbehandelingen, begeleiding bij werk, deskundige psychologische zorg of een praatje met lotgenoten. Alle vormen van ondersteuning bevinden zich onder één dak.

Met veel plezier werken wij mee aan de activiteiten binnen het OOK Centrum. Zo kunnen wij kankerpatiënten steun verlenen.

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

0181 680 466