OVER ADERANS HEKELINGEN HAAR- & HUIDINSTITUUT

Aderans Hekelingen heeft meerdere disciplines op het gebied van haar, huid en het lichaam

Aderans Hekelingen is een haar- en huidinstituut en biedt extra diensten zoals mammacare en een gespecialiseerde schoonheidssalon. Onze salon is sinds 2002 gevestigd aan de Dorpsstraat in Hekelingen. Sinds 2013 maakt het onderdeel uit van de Aderans Hair Center groep. Met 16 locaties verspreid over Nederland en Belgiƫ zijn we ruim vertegenwoordigd en voorloper op het gebied van haarwerken en haarproblemen.

De teamleden van Aderans Hekelingen zijn opgeleid tot gecertificeerd haarwerker, schoonheidsspecialist of mammacareadviseur.

U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning(in)! U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. Onze salon is uitgerust met aparte kamers voor ultieme privacy en u mag altijd iemand meenemen.

Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken hebben wij ambulante specialisten die bij u langs komen. Een bezoek van deze specialisten is onderdeel van onze service. Een bezoek is vrijblijvend en wij rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.