HUIDZORG BIJ KANKER

De juiste huidzorg bij chemo, bestraling & intensieve medicatie

Er toch goed en gezond uitzien, dat is wat u wilt wanneer u zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Er gebeurt in die tijd veel met u, en ook met uw huid. Chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid schilferig, overgevoelig, geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken.

Wat kan ik als IK MedIKal Skincare Specialist voor u en uw huid betekenen?

Een heerlijke behandeling bij de schoonheidsspecialist. Dat is niet iets waar u snel aan denkt wanneer u hoort dat u kanker hebt of een intensief medicatietraject in gaat. Toch kan ik als schoonheidsspecialist veel voor u betekenen.

Huidzorg bij intensieve medische behandelingen

Wanneer u intensieve behandelingen ondergaat, gebeurt er vaak veel met de huid. Uw huid kan droog en trekkerig aanvoelen en overgevoelig reageren. Of de huid wordt juist vet en krijgt last acne. U denkt dan misschien dat dit erbij hoort. Gelukkig kunnen we veel doen om de ergste huidklachten te verminderen. De natuurlijke, groene producten van IK Skin Perfection helpen hierbij en zorgen dat de natuurlijke PH-waarde van de huid zich herstelt en de huidflora weer in balans wordt gebracht.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

IK Skin Perfection kiest bewust. Daarom bied ik u niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar ben ik ook uw persoonlijke coach. Als Ik MedIKal Skincare Specialist heb ik kennis van huidverzorging bij kanker. De gezichtsbehandelingen zijn dan ook speciaal op uw huid afgestemd. We werken samen naar een maatwerkplan voor uw huid, met de juiste (na)zorg.
Als IK MedIKal Skincare Specialist bied ik steun op het gebied van huidzorg tijdens de meest kwetsbare momenten in iemands leven.

“Helpen waar ik kan. Dat is mijn missie.”

MedIKal Reflex Treatment – 75,00
Intake | huidanalyse | welkomstritueel | soft cleanser | Facial Reflex massage | comfort mask I 24-uurs creme